Reparatii Masini De Spalat Iasi

Ne puteti contacta telefonic la 0747587286 sau pe Whatsapp +40747587286

Program : L-D   7-22

 

Cu o serioasa experienta de peste 24 ani , suntem mandri sa va transmitem ca in toti acesti ani care au trecut de la intrarea noastra in domeniul reparatiilor masinilor de spalat, am pus calitatea pe primul loc si am venit în întâmpinarea nevoilor clientiilor cu cele mai potrivite preturi si cele mai bune servicii din acest domeniu.

Cei 24 ani de experienta, pentru noi nu reprezinta doar crestere profesionala ci si importanta reusitei de a presta servicii de incredere, incredere pe care ne-am castigat-o in timp si care reprezinta pentru noi cea mai importanta implinire in toti acesti ani de schimbari.

Misiunea si viziunea noastra este aceea de a continua cu aceasi abordare, calitate la preturi accesibile prin promtitudine si eficienta maxima.

Suntem la dispozitia tuturor clientilor si le oferim suport si asistenta profesionala ori de câte ori este nevoie.

Prin avantajul experientei suntem in stare sa reparam orice model de masina de spalat intr-un timp foarte rapid indiferent de marca sau de vechime.

Reparam  orice tip de masini de spalat  sau frigidere .

Avem pe stoc o gama variata de piese noi si second-hand cum ar fi :motoare, cuve, electrovalve apa, tamburi, hublouri, tripode, programatoare, module electronice, carbuni, pompe de evacuare, rezistente, furtune, garnituri hublou, termostate, cabluri de alimentare s.a.m.d.

La toate piesele se ofera garantie  12 luni daca sunt montate de catre tehnicienii nostri !!!

Ne deplasam in cel mai scurt timp posibil la adresa dumneavoastra dupa ce ne-ati contactat telefonic !

Apelati la noi cu incredere !

 

Leave a Reply